Közösség

Meríts bátorságot.

Bátoríts másokat.

Segíts, hogy ők is véget vessenek a függőségnek.

 

Oszd meg felismeréseidet, történetedet, vagy vállalj imát másokért!

Meríts reményt és bátorságot!

hozzád hasonlóan küzdő férfiak és nők történetéből, gondolataiból!

Megoszthatod saját történetedet, gondolataidat is!

 

A rendszeres pornó nézés és önkielégítés nyomán kialakult szégyen akkor veszíti el nyomasztó erejét, amikor a történeteddel előjössz a fényre.

Ez nyilván nem könnyű. Mielőtt megosztod történetedet egy bizalmas barátoddal, ismerősöddel, szüleiddel, lelki vezetőddel vagy segítőddel, első lépésként sokat jelenthet, ha anonym módon itt megosztod a mi közösségünkkel. 

 

 

Megosztom a tanúságtételem    Megosztom egy gondolatom 

 

Olvasd el mások tanúságtételét, gondolatait!

FÓRUMAINK

Kérd felvételedet facebook közösségeink egyikébe! 

Külön csoportot alakítottunk férfiaknak és nőknek. A bejegyzések csak azok számára láthatóak, akik a csoport tagjai. Így  tehát szabadon és védett felületen felteheted kérdésedet, megoszthatod győzelmeidet, kérheted a csoport imatámogatását, bátoríthatsz másokat. Sokan küzdenek hozzád hasonlóan. Miért ne csatlakoznál ma? 

"Bármit kértek az én nevemben, megteszem nektek." (Jn 14,13)

Talán nem is gondolsz rá, de vannak többen is, akik imádkoztak érted, mielőtt ezt olvastad. Imáiddal segíthetsz másoknak, hogy elinduljanak a pornótól és az önkielégítéstől való szabadulás útján. Vállalhatsz egyszeri és rendszeres imát is.

Imát vállalok

Imaharcosaink

  • egyénileg hetente imádkoznak, folyamatosan: Bori, Péter, Ildikó, Ili, Adél, Noémi, Adél, Daniel, Loránd, Ibi, Erzsi,"Don Quijote", Mónika - azokért, akik meglátogatják ezt a honlapot a szabadulás reményében, valamint azért hogy a függők szabaduljanak és szabadok is maradjanak, és gyógyuljanak az általuk okozott sérelmek
  • Aranka hetente egyszer imádkozik egy Miatyánkot azokért, akik meglátogatják e honlapot a szabadulás reményében
  • valaki hetente egy rózsafüzért vállal azokért, akik meglátogatják e honlapot a szabadulás reményében
  • M.A. havonta egy rózsafüzért imádkozik azokért, akiknek a házastársa pornófüggő
  • Zsuzsi naponta imádkozik azokért, akik meglátogatják e honlapot a szabadulás reményében
  • Valaki böjtöt vállal a pornó iparban levőkért, valamint egyéni imát (Napi imádságaimban / szentmise, csendes figyelem Isten jelenlétében, saját szavak , zsolozsma/ lelki, gondolati tisztaságot, önzetlen csodálatot, tiszteletet kérek azon férfiakra és nőkre, akik nem így tekintenek rám és többi embertársukra. Valamint a nők tiszteletet kiváltó,méltóságteljes, ízléses öltözködéséért imádkozom és jómagam is eszerint cselekszem...)