Közösség

Tanúságtételek

 

"Bármit kértek az én nevemben, megteszem nektek." (Jn 14,13)

 

Talán nem is gondolsz rá, de vannak többen is, akik imádkoztak érted, mielőtt ezt olvastad. Imáiddal segíthetsz másoknak, hogy elinduljanak a pornótól és az önkielégítéstől való szabadulás útján. Vállalhatsz egyszeri és rendszeres imát is.

Imát vállalok

Megoszthatod saját történetedet.

A rendszeres pornó nézés és önkielégítés nyomán kialakult szégyen akkor veszíti el nyomasztó erejét, amikor a történeteddel előjössz a fényre.

Megosztom a tanúságtételem     

Felépülés önsegítő csoportban

A leghatékonyabb módja annak, hogy felépülj a pornófüggőségből, ha mindezt olyan csoportban teszed, ahol veled hasonló úton járók vannak. Férfiak és nők. Olyanok, akik elhatározták, hogy elég volt. Akik nem keresnek már kiskapukat maguknak, hanem őszintén, mások előtt is vállalják, hogy szembenéznek a függőségükkel és mindazzal, ami azt egyéni életükben táplálja. 

Az SA (Sexaholics Anonymous) első magyarországi csoportja 2019 őszén alakult, Budapesten. Az SA az 1970-es évektől jelen van nemzetközi szinten, és nagyon sokan köszönhetik a helyi csoportoknak tartós szexuális józanságukat. Magyarországon talán jobban ismertek az AA (Anonim Alkoholisták) csoportjai. Mindkettő (és még más jellegű ilyen csoport is) hasonló elveken működnek.

Az SA nem a tisztasor.com projektje, itt csak ismertetem számodra, hogy ha úgy látod, hogy elérkezett az idő, tudd, hogy egy kiváló lehetőség. 

Ha a budapesti SA csoportba szeretnél jelentkezni, írj egy emailt a következő címre:

info.sa.hungary@gmail.com

sa-hungary.webnode.hu